Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tračanje

Čak 40% žena ima potrebu priznati prijevaru bar jednoj prijateljici

prevara
Photos.com
18.09.2010.
u 18:00

Novo istraživanje portala IllicitEncounters.com pokazalo je kako 77 % muškaraca ne priznaje nikome da su prevarili djevojku

Žene više vole govoriti o tome da su prevarile partnera nego muškarci koji će se time pohvaliti samo strancima, pokazalo je novo istraživanje. Čak 40 posto žena priznaje prijevaru najmanje jednoj prijateljici.

Muškarci se boje o tome govoriti jer strahuju da će biti otkriveni. Stručnjaci kažu da je tome tako jer muškarci imaju manje povjerenja u svoje prijatelje. Novo istraživanje portala IllicitEncounters.com pokazalo je kako 77 % muškaraca ne priznaje nikome da su prevarili djevojku, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 4

PP
pp
22:00 18.09.2010.

ma sve su žene kurve...osim majki za sinove...one su svetice...ovo ostalo su kurvetine...

OB
-obrisani-
19:30 18.09.2010.

Zas to se zene upustaju u seksualne odnose sa muskarcima i varaju vise nego muskarci Malo je pripadnica njeznijeg spola koje su priznale da se upustaju u seksualne odnose jer ne mogu odoljeti partneru, a jos manje ih je priznalo da to cine zbog ljubavi Cine zbog sexa ivole skupljati \"Oskare\", na sebi. Istinito, ali tuzno. I dok neke zene zbog \'glavobolje\' vecinom prihvacaju seksualne odnose sa vecinom muskaraca na svakom mjestu, pogotovo poslije nekoliko casa alkohola., druge pripadnice njeznijeg spola prihvacaju zabavu iz vise razloga; zeljne su sexa jer sanjaju o istom danima, neke nitko ne zeli jer nisu lijepe i pametne, te se podavaju gdje stignu, neke samo skupljaju \"Oskare\", ne pitajuci za cijenu koju moraju platiti, ,itd, itd. 1. Vecina zena na ovaj nacin lijeci glavobolju. 2. Neke su kazale kako seksom pobjedjuju stres. 3. 84 posto pripadnica njeznijeg spola se seksa s partnerom kako bi izbjegle svadju 4. Mnoge tvrde kako im partner nakon seksa pomaze u obavljanju kucanskih poslova i zbog toga mu pruzaju seksualno zadovoljstvo. 5. Neke se seksaju iz dosade. 6. Jako puno je onih koje na ovaj nacin zahvaljuju na skupocjenim poklonima 7.neke se seksaju samo za lovu 8.neke se seksaju samo kako bi dokazale da su zenstvene 9. Neke se seksaju jer znaju da ih pravi muskarac nikada nece,pa davaju sve od sebe kako bi zadovoljile svoje sexsualne potrebe

Avatar jovanhovan
jovanhovan
20:17 18.09.2010.

Bravo curke, samo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije