Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakvi smo u krevetu

Britanci su divlji u krevetu, a Hrvati vole glasne orgazme

Seks
Foto: Thinkstock
1/8
24.07.2017.
u 16:39

Norvežani su puni žudnje, čak 35% ispitanika tvrdi da vrhunac postigne barem jednom dnevno.

Povodom nadolazećeg Dana orgazma, koji se u mnogim zemljama svijeta održava 31. srpnja, LELO, vodeći brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, objavio je rezultate globalnog istraživanja o orgazmičnim navikama diljem svijeta.

Više od 2200 ispitanika iz 21 države, podijelilo je svoje najintimnije tajne, a rezultati su više nego iznenađujući. 
Primjerice, Hrvati su treći najglasniji narod, jer je više od trećine ispitanika navelo da prakticira glasne orgazme.

Norvežani su puni žudnje, čak 35% ispitanika tvrdi da vrhunac postigne barem jednom dnevno. Iako se smatralo da su višestruki orgazmi u državama sjeverne Europe normalni, istraživanje je pokazalo da to nije točno. Primjerice, 2.54% Nijemaca nikada
nije postiglo orgazam. Kod nas je situacija povoljnija jer istraživanje pokazuje da čak 33.51% Hrvata doživljava orgazam 2-3 puta tjedno, što je i svjetski prosjek. 

U države s najintenzivnijim orgazmima svrstali su se Čile, Italija i Španjolska. U ovom neobičnom trojcu, 10-13% ispitanika ocijenilo je moć svojih orgazama najvećim postotkom.
Najmanje intenzivan orgazam imaju Australci, 2% ocijenilo je da je na ljestvici od 1 do 10, njihov orgazam samo - jedan. No, po učestalosti orgazama treći su u svijetu. 

Istovremeno, čak 25% Hrvata ocijenilo je svoj intenzitet orgazma s 9 od ukupno 10 bodova. 65% Brazilaca pohvalilo se da vrišti u krevetu. Na drugom mjestu su Norvežani, koji su nešto tiši: 39.9% ispitanika priznalo je da ima glasne orgazme. Brazilci su glasniji od gotovo svih drugih naroda zajedno.


Portugalci su pritajeni ljubavnici, njih čak 42% navodi da su tijekom orgazma najčešće tihi. Nizozemci su im za petama. Većina naroda odgovorila je da “ponekad” ima glasne orgazme.
Hrvati su, prema istraživanju, treći najglasniji narod, jer je više od trećine ispitanika (37.5%) navelo da prakticira glasne orgazme.


 
Ključne riječi

Komentara 3

LU
lunar777
17:13 24.07.2017.

Nema dana da Večernji sa temama ne glumi Index, doslovno...

Avatar mrTrobec
mrTrobec
23:41 24.07.2017.

Priča se da je Petir vrlo glasna u krevetu,zaziva:Oh Bože kako si velik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije