Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATILA OD NADUTOSTI

Mislila je da ima Chronovu bolest, a onda se šokirala onime što su joj našli u želucu

U crijevu joj pronašli komadiće ambalaže
Foto: british medical journal
1/2
04.01.2018.
u 09:25

Kada je 41-godišnjakinja zbog pogoršanog stanja završila na operaciji, liječnici su otkrili šokantan uzrok njezinih bolova.

Dugih šest godina 41-godišnja Britanka mislila je da pati od Chronove bolesti, sve dok operacija nije otkrila šokantnu istinu. 

Žena je trpjela velike bolove u želucu te je patila od nadutosti, a kada nije reagirala na standardno liječenje i simptomi su se pogoršali, poslali su je na operaciju. Tada su liječnici otkrili pravi razlog njezinih bolova – iz tankog crijeva virila su dva komadića plastične ambalaže od umaka Heinz, piše Sky News

Pacijentica je rekla da se ne sjeća da je koristila taj umak u pripremi hrane. Nakon što su joj uklonjena dva komada ambalaže, simptomi su joj gotovo odmah nestali te na pregledima idućih pet mjeseci nije bilo znakova Crohnove bolesti. 

Liječnici su rekli da im je ovo prvi slučaj da je komadić plastike imitirao simptome Chronove bolesti te da su ranije imali zabilježen slučaj progutanih čačkalica. 

Pogledajte i galeriju: Ovo su najčešći simptomi raka koje ne smijete ignorirati

U crijevu joj pronašli komadiće ambalaže
1/8

Komentara 3

ME
mehokodro
14:52 09.01.2018.

Hajde nemojte srat... Stavili ste sliku zdjelice, ne želudca

LP
ljerka.p2911
09:52 04.01.2018.

Gdje je nestala Ruža Janjiš!?! Podobni svi koje je ona pobjedila i to nepristranim glasovims gledatelja, a nje nigdje? Sramotni HTV

AU
austrougarskigeneral
11:02 04.01.2018.

nevjerovatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije