Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima lijeka

Bole vas leđa? Znanstvenici znaju koja je seks poza najbolja za vas

Bolna leđa
Foto: Thinkstock
11.09.2014.
u 13:58

Istraživanje će, vjeruju autori, pomoći brojnim parovima koji su apstinirali jer bi ih jedna vruća noć stajala mjeseci provedenih u bolovima,

Nema razloga da osobe s bolnim leđima ne uživaju u seksu.

Štoviše, znanstvenici su otkrili pozu koja će im to zadovoljstvo učiniti lagodnijim i većim. Istraživanje provedeno na Sveučilištu Waterloou Kanadi dokumentirali je kako se kralježnica pokrete tijekom seksa,a  znanstvenici su utvrdili da je najpogodnija tzv. "doggy style" poza.

Preporuke se posebno odnose na muškarce koji osjećaju bolove u kralježnici koji se očituju kao neugoda kad dodiruju nožne prste ili koji osjećaju bolove nakon dugotrajna sjedenja.  Istraživanje će, vjeruju autori, pomoći brojnim parovima koji su apstinirali jer bi ih jedna vruća noć stajala mjeseci provedenih u bolovima, piše Daily Mail.

>>4 uzroka bolova u leđima...o kojima ne razmišljamo

>>Evo što vaša najdraža poza u seksu govori o tome kakvi ste vi u krevetu, ali i izvan njega

Komentara 1

SE
sestrićna
14:23 11.09.2014.

znanstavenici sve znaju o sexu osim kako se to radi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije