Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Biciklijada „Bakar bike - ruta Frankopana“

Bakar bike - ruta Frankopana
Foto: Promo
1/3
25.05.2018.
u 12:50

Ovogodišnja biciklijada nazvana je ruta Frankopana, a posvećena je obitelji Frankopan povodom 900 godina od prvog spomena njihovog imena

U subotu, 26. svibnja 2018. održati će se šesto izdanje rekreativno biciklističke manifestacije Bakar Bike koja će ove godine biti i turističko-edukativnog karaktera.

Ovogodišnja biciklijada nazvana je ruta Frankopana, a posvećena je obitelji Frankopan povodom 900 godina od prvog spomena njihovog imena. Tom prilikom će se sudionici imati priliku pobliže upoznati s baštinom jedne od najmoćnijih plemićkih obitelji u Hrvatskoj, ali i uživati u pogledima na najdraži nam zaljev. RUTA: https://goo.gl/DU5Stu

Prijave i okupljanje sudionika počinje u 9:00 sati na parkiralištu u Senjskoj ulici u Bakru, a start biciklijade je u 10:00 h.

Kotizacija iznosi 50 kuna, a uključuje organizaciju, okrjepe, stručna vođenja, ručak i poklon. Djeca do 15 godina uz pratnju roditelja ne plaćaju kotizaciju.

I ovogodišnji Bakar Bike zajednički organiziraju Turistička zajednica Grada Bakra i Promotiv Travel Outdoor uz tehničku podršku BBK Team Rodeo.

Foto: Promo

Sudionike biciklijade očekuje jedna zanimljiva avantura i druženje na dva kotača uz bogate nagrade našeg sponzora Decathlona.

Program:
09:00 – Okupljanje biciklista – Parking u Senjskoj ulici u Bakru
10:00 – Start – Bakar – Senjska ulica (kod stolarije)
10:45 – Kraljevica – okrejpa i stručni obilazak dvoraca Frankopan
13:00 – Hreljin – okrjepa i stručni obilazak Gradine Hreljin
14:00 – Bakarski prezidi – degustacija Bakarske vodice
14:30 – Bakar - Obilazak Frankopanskog kaštela u Bakru, ručak i dodjela nagrada

Pozivamo sve zaljubljenike biciklizma da nam se pridruže u ovoj zanimljivoj avanturi…

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije