Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tradicija

Dođite na 36. Večernjakovu biciklijadu, zabavite se i osvojite električni bicikl

Dođite na 36. Večernjakovu biciklijadu
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/11
27.04.2018.
u 12:06

Tradicionalna biciklijada održava se 2. lipnja s početkom u 11 sati ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice, a nakon vožnje slijedi zabavni program na Bundeku uz izvlačenje dobitnika bicikla vrijednog 10.220 kuna

Večernjakova biciklijada već tradicionalno od 1978. godine okuplja veliki broj znatiželjnika zaljubljenih u rekreaciju. Prošle godine okupila je oko 2000 ljudi koji su spremno pedalirali u vruće ljetne dane, a na 36. Večernjakovoj biciklijadi očekuje ih se najmanje toliko!

Dobre strane bicikliranja
I ove godine odlučite se sudjelovati na Večernjakovoj biciklijadi, a samo 20 minuta bicikliranja dnevno može vam pomoći da održite svoje zdravlje i priuštite si odličnu kardio vježbu koja sagorijeva masnoće i oblikuje mišiće. Odlučite li se za ovaj korak, imajte na umu da je bicikl dobar izbor i za prirodu, a oni ekološki osviješteni znaju da je ispuštanje ugljičnog dioksida jedan od glavnih razloga zagađenja okoliša.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Biciklijada za čitavu obitelj
Sudjelovati možete i u društvu, pa osim što ćete napraviti nešto dobro za svoje tijelo, možete se i zabaviti. Svi su dobrodošli, a tome u prilog ide i činjenica da su se do ovih godina na aktivno korištenje proljetnog vremena odlučili svi uzrasti, pa su se do sada u koloni mogla vidjeti nasmiješena dječja lica, vitalni umirovljenici, a kroz godine postojanja na aktivno korištenje slobodnog vremena biciklijada privlači i cijele obitelji.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Već tradicionalan start i cilj
Ovogodišnja biciklijada održat će se početkom lipnja, točnije 2. lipnja s početkom u 11 sati. Već tradicionalno okupit ćemo se kod Nacionalne sveučilišne knjižnice u 10 sati, a druženje će započeti registracijama i podjelom startnih brojeva. Nakon toga slijedi vožnja koja će ići ovom rutom: Ulica Hrvatske Bratske Zajednice -> Slavonska avenija -> Savska cesta -> Ulica grada Vukovara -> Avenija Marina Držića (preko mosta Mladosti) -> Ulica Damira Tomljanovića -> Adamićeva ulica -> Balokovićeva ulica -> Trumbićeva ulica -> Bundek.

Foto: Promo

Kako to biva i inače nakon biciklijade sprema se i zabavni program na Bundeku, a preporučujemo da proljetno vrijeme iskoristite i za obiteljski piknik. Ove godine najsretniji sudionik Večernjakove biciklijade moći će se kući odvesti električnim biciklom Apache cross Matto E7 vrijednim 10.220 kuna.

Za vrijeme biciklijade sve su prometnice zatvorene, tako da ćete uz bodrenje prolaznika voziti sigurno, a na biciklu ćete smanjiti osjećaj proljetnog umora i pedaliranjem prizvati ljeto!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije