Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra kupnja

Balkon i dvorište uredite na akciji

Moj vrt
Pixsell
09.05.2011.
u 17:47

Pravi je trenutak da opremite balkon, terasu, dvorište, spavaću sobu... Akcijske cijene nude svi

Proljeće nas je ove godine ‘počastilo’ poduljim prijelazom prema ljetnim temperaturama. Dovoljno vremena da stignete pregledati svoje balkone i vrtove te ih dotjerati i detaljima osvježiti za dugo toplo ljeto. Trgovački centri ‘naoružali’ su se artiklima od kojih zastaje dah, no i cijene su prilagodili s obzirom na to da je konkurencija poprilična. Zavirite u svoje sandučiće i pregledajte detaljno ponudu vrtnih sjenica, garnitura, suncobrana pa čak i montažnih bazena za one koji ne žele na more.

Čaroliju doma dočarajte si ponekim mornarskim detaljem u stanu, šalicom ili dekicom, a možete i spavaću sobu pretvoriti u brodsku kabinu izaberete li prugastu posteljinu. Nedostaju vam još samo peraje da barem u snovima zaplovite jadranskim plavetnilom u vlastitoj postelji.

 Na sav vrtni namještaj u Kiki nude 20 posto popusta, a izbor je zaista velik. Vrtne ljuljačke, paviljoni s platnenima zavjesama koje vas štite od sunca i pogleda, suncobrani ‘visilice’, ležaljke od tikovine i udobni jastuci za njih, vrtne klupe s ‘poklopcima’ protiv sunca, stolići s plohama od keramike... Izbora u Kiki ne nedostaje.

 Od četvrtka u Lidlu na akciji možete pronaći roštilj na kotačima sa zaštitom od vjetra za 179 kuna, a na svoje će doći i ljubitelji kampiranja i planinarenja jer od 16. svibnja na akciji se nude ruksaci (169 kn), prijenosne meteostanice (111), lagan i praktičan šator za dvije osobe (149 kn), dalekozor, višenamjenski nožić, gležnjače i čarape za treking...

Obnovite i posuđe za vrt i balkon na akcijama u Intersparu jer su posude s poklopcima šarenih boja, kao i doze za spremanje hrane, snižene 33 posto, viseće tegle za pelargonije stoje 29,90 kuna, a sklopivi krevet za iznenadne goste jeftiniji je 20 posto. Atmosferu broda u krevetu dobit ćete mornarskom posteljinom za 199 kuna.

 Trgovci pozivaju u Baumax zbog trajno niskih cijena i nude 30 tisuća proizvoda po zajamčeno niskim cijenama. Proljeće je vrijeme da u vrt instalirate sjenicu-paviljon 3x3 metra za 169 kuna, izaberete neki od suncobrana od 89 do 1200 kn ili vrtnih garnitura od 299 do 4999 kn, bazen od 379 do 14.000 kuna i ležaljke od 149 do 300 kn.

 Otvaranje vrtne sezone u Lesnini obilježili su popustima na vrtne roštilje u obliku kugle koji su sa 299 sniženi na 189 kuna. Cijene mako i satenske posteljine spustili su sa 299 na 229 kuna, a garnituru poplun i jastuk (140x200) sa 399 na 199 kn. Prepolovljene su cijene panel-zavjesa i nekih rasvjetnih tijela, a ručno tkani tepisi od vune sniženi su od 60 do 70 posto.

Odlični popusti na sav asortiman vrtnog namještaja (stolovi i četiri stolca već od 1200 kn), kvalitetni jastuci s naslonom za sjedalo već od 12,50 kn u Jysku. Cijene setova posteljine svih uzoraka i boja prepolovljene su, baš kao i pamučnih plahti s gumicom. U pola cijene nude se i neki modeli madraca, pa i oni s memorijskom pjenom uz koje ide jamstvo od čak 15 godina za kvalitetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije