Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika za mlade sportaše

Atraktivni vaterpolo reprezentativci Miho Bošković i Petra Bukić na naslovnici Men's Healtha

Petra i Miho
Foto: Matea Smolčić Senčar / Men’s Health
1/4
04.08.2015.
u 14:12

Hrvatsko izdanje prestižnog svjetskog magazina 'Men's Health' za naslovnicu kolovoza odabralo je ovo dvoje sportaša

Hrvatski vaterpolo reprezentativci Petra Bukić i Miho Bošković ostvarili su san kojeg sanjaju mnogi.

Hrvatsko izdanje prestižnog svjetskog magazina 'Men's Health' upravo je ovo dvoje uspješnih sportaša odabralo za naslovnicu vrućeg kolovoza. Ovih dana hrvatski vaterpolo reprezentativci bore se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s kojeg priželjkujemo novu medalju.

Miho Bošković, jedan od naših najtrofejnijih vaterpolista, nedavno se oprostio od reprezentacije, no svim je srcem uz svoje bivše suigrače. Ambasador je projekta 'Pokreni se' koji se ovog ljeta održava diljem Hrvatske.

'Biti na naslovnici 'Men's Healtha' izrazita je čast i drago mi je da su odabrali upravo nas dvoje', izjavio je Miho.

Petra Bukić je pak nova uzdanica ženskog vaterpola, jedna od najtalentiranijih mladih igračica. Dolazi iz vaterpolo obitelji, a njen otac, Petar Bukić, najtrofejniji je hrvatski vaterpolist u povijesti. 

'Vjerujem da bas u novoj sezoni očekuje mnogo zajedničkih uzbuđenja i izazova', rekla je Petra i pozvala sve da dođu i na ženske vaterpolo utakmice.

>>Seksi vaterpolisti: Prirodno nam je biti u kupaćima pa smo se razgolitili bez treme

>>Mlade hrvatske vaterpolistice ostvarile prvu pobjedu na pripremama

Komentara 1

GR
Greiner
22:50 05.08.2015.

a to od Perice kcer..sjecam se dok je igrao u Mladosti...prije treninga uvijek pivo sa trenerom i izbornikom u Zabcu..ostali vec u bazenu i treniraju a Perica se tek ide presvlacit..na treningu Pero samo pliva..i pliva..i pliva..nakon toga par suteva po golu i gotovooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije