Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA BUGARSKA

Mlade hrvatske vaterpolistice ostvarile prvu pobjedu na pripremama

Vaterpolistice
HVS
30.01.2015.
u 14:41

- Jako sam zadovoljna s djevojkama, lijepo funkcioniraju u bazenu i ostavljaju dojam ozbiljnog protivnika - rekla je Mia Šimunić.

Hrvatska juniorska ženska vaterpolska reprezentacija upisala je prvu pobjedu na pripremnom za Europske igre u Kazakhstanu 2015. Mlade reprezentativke u prvom su kolu turnira koji se igra u Istanbulu nadigrale Bugarsku odličnim rezultatom 18:2, te tako pokazale da u narednim utakmicama neće biti nimalo lak protivnik.

“Jako sam zadovoljna s djevojkama, lijepo funkcioniraju u bazenu i ostavljaju dojam ozbiljnog protivnika. Lakše utakmice iskoristit ćemo i za uvježbavanje nekih individualnih akcija, koje će nam nadam se pomoći u susretu sa težim ekipama poput Srbije.”- izjavila je glavna trenerica juniorske ženske reprezentacije Mia Šimunić.

Za Hrvatsku igraju: Sara Srhoj, Julija Božan, Lidija Crnički, Ana Lukačić (1), Tereza Balić (3), Domina Butić (1), Gloria Badžim (3), Katarina Tufeković (1), Petra Bukić (4), Lea Saftić (4), Leonarda Pavić, Ana Vuletić (1), i Alexandra Ratković.

Mlade reprezentativke večeras u 19.30 sati očekuje susret protiv Turske, a sudeći po prvom upisanom rezultatu, ženski hrvatski vaterpolo ima svijetlu budućnost.

>> Novi poraz: Vaterpolistice izgubile od Grčke 4:29!

Komentara 2

Avatar @promatrač
@promatrač
15:32 30.01.2015.

Ja sam isto više nego zadovoljan s djevojkama u bazenu, a posebno van bazena.

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
15:49 30.01.2015.

Uh ..od danas gledam ženski vaterpolo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije