Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Atraktivna Lupilu i Pepperts kolekcija za hladne dane

Atraktivna Lupilu i Pepperts kolekcija za hladne dane
Foto: Promo
1/5
18.10.2018.
u 14:45

Lidl Hrvatska poznat je po svojim kvalitetnim i pristupačnim robnim markama

Od ponedjeljka, 22. listopada, u sve Lidlove trgovine stiže atraktivna dječja kolekcija. U Lidlovoj kolekciji čekaju vas prekrasne tople jakne za vaše mališane, lijepe čizmice, termo tajice, termo hlače, termo kape i rukavice koje dolaze u različitim bojama, tu su i termo sportske jakne i termo čarape koje će grijati dječje nogice i na najnižim temperaturama.

Foto: Promo

Vaši klinci zaslužuju samo najbolje, a kada je hladno, Lidlova odjeća sa soft heat sustavom od flisa velike toplinske izolacije odličan je izbor za one najmlađe. Zaštitni sloj zraka drži toplinu na koži kako bi se vaši mališani satima mogli bezbrižno igrati na svježem zraku.

Foto: Promo

Lidlove čizme za djevojčice i dječake s Tex membranom s vodonepropusnim i parapropusnim slojem odličan su izbor za svako dijete koje provodi puno vremena na otvorenom. Vodonepropusna svojstva sprječavaju ulazak vode i snijega u cipelu, dok paropropusni sloj apsorbira vlagu iznutra, pruža stopalima optimalnu klimu i prozračnost.

Lidl Hrvatska poznat je po svojim kvalitetnim i pristupačnim robnim markama. Lidlove robne marke odlično su prihvaćene od strane hrvatskih kupaca što je najbolji pokazatelj njihove kvalitete.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije