Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redizajn

Anja Rubik nova je muza modne kuće Saint Laurent Paris

anja rubik
Foto: Saint Laurent Paris
1/10
09.10.2012.
u 00:01

Barem sudeći prema redizajniranoj internetskoj stranici brenda na kojoj su osvanule crno-bijele fotografije Anje Rubik koja nosi kreacije iz Slimaneove kolekcije

Kad je riječ o Hediju Slimaneu, kreativnom direktoru francuske modne kuće Saint Laurent Paris, on nas više ne može iznenaditi. Nakon promjene imena, preseljenja ateljea u Los Angeles i zabrane pristupa novinarima njegovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2013., na red je došao i redizajn web-stranice.

Samo četiri dana nakon Paris Fashion Weeka i njegove debitantske ready-to-wear kolekcije za 2013. inspirirane sedamdesetima te počecima pokojnog dizajnera, crno-bijele fotografije Anje Rubik u kreacijama iz nove kolekcije osvanule su na redizajniranoj internetskoj stranici francuske modne kuće.

Nagađa se da je za fotografije zaslužan upravo Slimane, a Anja se savršeno uklopila u couture-salon Yvesa Saint Laurenta. Budući da je Saint Laurent Paris objavio kako će službena kampanja biti puštena u javnost tek u prosincu, nismo sigurni je li ovo tek dio kampanje, no moramo priznati da je Anja sjajno utjelovila Laurentovu boho-djevojku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije