Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pogreška

Amazon se morao ispričati zbog nepristojnog ponašanja svojeg dostavljača, a evo što se dogodilo

Facebook/Shutterstock
23.07.2019.
u 10:40

Jedna je žena snimila dostavljača paketa kako obavlja nuždu u njihovom dvorištu i sve je podijelila na društvenoj mreži

Amazonov dostavljač uhvaćen je na djelu. Snimljen je kako obavlja veliku nuždu u dvorištu osobe kojoj je nosio paket. Snimala ga je Rebekah Eleanor Read iz Swindona, Jugozapadna Engleska i snimku objavila na svojem Facebook profilu da svi vide, piše Unilad.

Čovjek u fluorescentnom prsluku se sagnuo i obavio svoje, a brzo je navukao hlače i samo otišao nadajući se da ga nitko nije vidio.

Foto: Facebook/Rebekah Eleanor Read

Rebekah je u objavi napisala: "Amazon... doslovno ti dostave g*vno. Da zvuči smiješno, ali stvarno nije. Dostavljač je osjetio potrebu napraviti to u našem dvorištu, iza ograde. Obavio je svoje i samo je išetao.

Imamo dokaze tko ste i snimku vašeg vozila. Amazon, morate ovo riješiti odmah! Sramotno ponašanje vašeg zaposlenika, a rekli ste samo da ćete riješiti situaciju."

Javili su se i iz Amazona: "Imamo visoke standarde za naše dostavljače i način na koji se ponašaju s kupcima. Pristupit ćemo ovom problemu ozbiljno i doći do kupca kako bismo mu se ispričali i ponudili našu podršku."

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvicaKerempuh
11:38 23.07.2019.

a ni se ni obrisal...tstststs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije