Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Ako se noću znojite, ovaj trik s baby puderom će vam riješiti problem

Shutterstock
08.08.2019.
u 17:40

Osim što se primjenjuje kod djece, ovaj proizvod ima još neke važne namjene

Iako se stavlja kod ublažavanja iziritirane kože, ima još nekoliko uloga. Ovo su samo neke situacije u kojima će bijeli puder doći kao naručen: 

Za micanje pijeska 

Foto: Shutterstock

Pješčane plaže znaju biti problem jer pijesak kasnije ostaje po svuda, a posebno na mokrim nogama. Rješenje je posipanje pudera za djecu koji će odmah maknuti pijesak bez previše muke

Suho pranje kose 

Osim šampona za suho pranje kose, bijeli puder će napraviti istu stvar. Prikrit će masno tjeme, a kosa će izgledati puno bolje. 

Bolji miris cipela 

Osim vrećica čaja, za ukloniti neugodni miris iz cipela može se koristiti i puder. On će neutralizirati mirise, a ujutro samo treba istresti prah iz cipela. 

Za hladnije plahte 

Ljeti se više znojimo, a pogotovo kod spavanja. Baby puder se posipa po posteljini, a pomaže u tome da se tijelo ne lijepi za plahte. 

Umjesto dezodoransa 

Foto: Shutterstock

U ovom slučaju služi kao spužva, upija vlagu i znoj. Upravo zato se koristi i kod dječjih pelena, a može se koristiti i na bilo kojem dijelu tijela. 

Pogledajte kako se odjenuti na vrućinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije