Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeans

Adidas Originals i Diesel vole se javno

adidas
12.04.2010.
u 18:32

Luka Nižetić snimio je prvi ekskluzivni digitalni editorijal koji će biti predstavljen na Facebooku.

Adidas Originals i Diesel vole se javno i to u kolekciji adidas Originals Denim by Diesel koju je proteklog vikenda predstavio pjevač Luka Nižetić, te je tako kolekcija nakon svjetske doživjela i hrvatsku premijeru. Luka Nižetić snimio je tako prvi ekskluzivni digitalni editorijal koji će biti predstavljen na Facebooku.

Adidas je na Facebooku pokrenuo nagradnu igru "Adidas Originals i Diesel se vole" u kojoj će svi koji preuzmu kod za sudjelovanje na hrvatskoj stranici Adidasova profila na Facebooku moći glasovati za najbolju fotografiju sa snimanja te ostaviti komentar na stranici Diesel Hrvatska.

Kolekcija Adidas Originals Denim by Diesel rezultat je četverogodišnje suradnje tima Adidas Originals i Diesel Creative, koji je predvodio Wilbert Das, kreativni direktor Diesela. Kolekcija se sastoji od vrhunskih proizvoda od džinsa namijenjenih istinskim ljubiteljima trapera.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lanci85
11:32 14.04.2010.

Adidas i Diesel se vole već duže vrijeme. U Barceloni je 2007 bilo Diesel/Adidas traperica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije