Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kada puca ljubav?

A da ipak razmislite o tome da ljetujete odvojeno?

sex
photos.com
30.06.2011.
u 15:15

Nije naodmet, a još uvijek je i na vrijeme, da – ma kako se voljeli – razmislite i porazgovarate o tome što ćete raditi i kako živjeti na ljetovanju te da onamo ipak odete – odvojeno

Zaljubljeni ste i u sretnoj vezi, a pred vama je prvi odlazak na more. Ili možda drugi, treći... manje važno. Dugo ga planirate, usklađujete godišnje odmore, termine na poslu s onima u agenciji, balansirate na rubu budžeta, nekako ste se čak i uspjeli dogovoriti oko mjesta na koje želite ići... Zanemarili ste čak i činjenicu da ćete do prvih zimskih dana biti u uzničkom ropstvu otplaćujući rate ljetovanja sve da bi sa svojom boljom polovicom uživali u ljetovanju. E, ako je išta, onda je ljetovanje prilika da parovi utvrde koliko su zaista bliski. Nemojte se iznenaditi ako se od romantičnog seksa prve noći ne dogodi ništa – jer ste premoreni od puta. Dok budete drijemali (napokon), partner, odnosno partnerica izjurit će na prvo ranojutarnje kupanje koje će se protegnuti u surfanje ili paraglajding, dok vi ležite u hladu i drijemate. Navečer biste možda plesali, no druga polovica je preumorna, ima opekline od sunca i išla bi u krevet. Sličan scenarij može se dogoditi kada poželite istražiti gastronomsku ponudu taverni i konoba, a vaš partner, odnosno partnerica radije bi jutro dočekala na plesnom podiju. Nije naodmet, a još uvijek je i na vrijeme, da – ma kako se voljeli – razmislite i porazgovarate o tome što ćete raditi i kako živjeti na ljetovanju te da onamo ipak odete – odvojeno.

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
11:22 05.07.2011.

--već smo o tome raspravljali...........

LI
liliZG
09:18 07.07.2011.

.....ljudi me očito nisu shvatili, ovaj članak je već izašao u VL, prije kojih mjesec dana i naveliko smo o tom razglabali.......pa si pogledajte prošli članak......

FY
Fuck you Mother Fucker
14:19 18.07.2011.

Piše: Tanja Božić/VLM ------------------------- Ja idiotskog clanka; nigdje veze sa vezom. Bespotrebni idiotizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije