Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne opterećujte se!

8 stvari o vagini koje brinu žene, a muškarce zapravo ne zanimaju

vagina
Foto: Thinkstock
17.02.2018.
u 09:12

Niti jedna vagina nije ista i svaka je posebna na svoj način, a muškarce zapravo nije briga kakve stidne usne imate ili koje vam je boje frizura

Žene su često nesigurne kada je u pitanju izgled njihove vagine pa se vječno preispituju izgleda li ona kako bi trebala izgledati.

No, istina je zapravo potpuno drugačija. Niti jedna vagina nije ista i svaka je posebna na svoj način, a muškarce zapravo nije briga kakve stidne usne imate ili koje su vam boje stidne dlake.

'Frizura'
Bilo da se depilirate ili ostavljate prirodnu dužinu, muškarce nije previše briga kakvu frizuru tamo dolje imate. Ne trebate se zamarati ako se baš taj dan niste sredili, a on želi seks, ako vas voli i dovoljno jako želi, to neće niti primijetiti.

Izgled stidnih usana
Neke vagine imaju male stidne usne, neke velike, kod nekih se one jedva vide. Njemu su svake lijepe na svoj način i iako ih vi možda ne volite, on ih obožava jer su vaše.

Veličina vagine
Sigurno vam nije niti premalena niti prevelika, teško je da vi baš držite taj rekord. Ne opterećujte se time već uživajte u seksu kao i muškarci. Ako on ništa ne govori, ne trebate se uopće zamarati nepotrebnim stvarima.

Koje je boje
Imate li svijetle stidne dlake ili tamne, to uopće nije bitno. Boje je koje treba biti. I točka.

Kako miriše
Svaka vagina ima određeni miris i to ne možete izbjeći koliko kod to željeli. Vjerovali ili ne, taj miris zapravo i uzbuđuje muškarce. No pripazite, i dalje higijenu držite na nivou i tuširajte se svakodnevno.

Previše je vlažna
Neugodno vam je jer budete previše vlažni tijekom seksa? Nikada se nemojte ispričavati zbog toga. Dapače, muškarci to obožavaju.

Imate veći klitoris
Osim ako nije veći od njegova penisa, nemate razloga za brigu.

Koliko vam treba da postignete orgazam
Osim ako to ne traje danima, muškarcima nije nikakav problem seksati se s vama pola sata da i vi postignete orgazam. Ako pak orgazam možete postići vrlo brzo, to obožavaju jer sebe smatraju odgovornima i time si hrane ego.

Pogledajte i galeriju: 10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati!

vagina
1/11
Ključne riječi

Komentara 7

VL
vlada1
13:55 17.02.2018.

Vagina je velika stvar samo ako je mala.

Avatar essek22
essek22
14:01 17.02.2018.

Ma samo da je fina uska, sve drugo je nebitno! :)

IL
ilijan
10:41 17.02.2018.

Svaka ima svoj faktor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije