Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna dobrog izgleda i zdravog uma

8 fitness tajni

Vježbanje
Foto: Thinkstock
11.03.2016.
u 08:00

Tek kad provedete neko vrijeme u razgovoru s trenerima i „pravim“ vježbačima, shvatite koliko je redovito vježbanje zapravo način življenja, a ne samo „sredstvo koje dovodi do čvrstog i vitkijeg tijela.

-I kad ne vježbaju, treneri zapravo vježbaju jer se uvijek na neki način kreću, istaknula je trenerica Andrea Rukavina, koja je samo za magazin Moje zdravlje otkrila svoje fitness tajne. Nije govorila puno o hrani i piću, već je napomenula stvari koji se ne mogu baš svugdje pročitati.

Kako Andrea i u 41. godini života uspijeva ostati u formi i izgledati odlično, saznajte u magazinu Moje zdravlje.

Osim toga, donosimo vam i vježbe pomoću kojih možete izgubiti 500 kalorija u 60 minuta. Vježbajte uz Moje zdravlje, a uz ukusne i jednostavne recepte hranite se bolje i kvalitetnije gdje god se nalazili.

Naslovnicu krase lijepe i poduzetne Suzy i Sarah Josipović koje su nam otkrile sve o najvažnijem odnosu na svijetu – onom mame i kćeri. Naučite i kako pripremiti ukusne namaze i još puno toga samo u magazinu Moje zdravlje. Svoj primjerak potražite već danas na svim kioscima.

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije