Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svakako

7 kozmetičkih proizvoda koje ljeti morate prestati koristiti

seksi trbuh, mršavljenje
Shutterstock
24.06.2016.
u 08:55

Osim tekućih ruževa, bilo bi dobro da i kremaste gelove za čišćenje lica izbacite iz ljetne kozmetičke torbice

Za početak zamijenite mat ruževe za kremaste verzije ili sjajila. 

Mat ruževi često znaju isušiti usne, a pod utjecajem sunca mogu biti još i gori. Ljeti dajte pauzu svojim usnicama od mat ruževa i posegnite za kremastim ruževima ili sjajilima koji će usnama dati željenu boju, ali ih neće isušiti već će ih činiti njegovanima i hidratiziranima.

Osim tekućih ruževa, bilo bi dobro da i kremaste gelove za čišćenje lica izbacite iz ljetne kozmetičke torbice i zamijenite ih gel verzijama. Ljeti se zbog visokih temperatura gotovo svima koža masti pa vam ne treba dodatna njega kremastog gela za čišćenje koji je inače odličan za zimske mjesece. Odaberite gelove za čišćenje lica koji sadrže salicilnu i glikolnu kiselinu koja će napraviti lagani piling lica i spriječiti nastanak začepljenih pora.

Koje još proizvode ne biste trebali koristiti ljeti pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Ne ostavljajte šminku na licu, evo zašto je morate skinuti prije spavanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije