Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala pomoć

7 ideja za nezaboravne božićne poklone

7 ideja za nezaboravne božićne poklone
Foto: Promo
1/2
30.11.2017.
u 15:15

Stvarajte neprocjenjive uspomene, pamtite tople trenutke. To je najvažnije.

Koliko god se trudili smisliti plan za dobre božićne poklone, znamo da vam neće biti na odmet mala pomoć. Inspiracije nikad dosta, a zapravo sve ovisi o tome koliko dobro poznajete osobu kojoj kupujete poklon.

Zato smo vam sastavili mali popis.

1. Tech igračke
S tehnološkim “igračkama“ nikad neće pogriješiti. Novi mobitel, dodaci za mobitel, tablet, e-čitače knjiga, fotoaparat, fitnes narukvice… samo su neke od igračkica s kojim se svi vole igrati, cure i dečki.

Ako vam je previše dati punu cijenu za nove uređaje, posjetite neke od servisa koji se bave preprodajom rabljenih. Neki od njih će vas tražiti isplatu u gotovini, ali zato u Ferratum banci do 31.12.2017. možete uzeti Mikrokredit i ostvarujete 30% popusta na bankovnu naknadu, a novac vam je na računu u roku od 15 minuta.

2. Putovanja
Svi vole putovati i s takvim poklonom nikad nećete pogriješiti. Putovanja inspiriraju i “pune baterije“. Možete ih kupiti u agencijama koje vam mogu isplanirati i zanimljiv boravak ili to možete sami, ako se odlučite za putovanja preko nekih od gruponskih stranica.

3. Parfem ili kozmetika
Ovo je poprilično “skliska“ kategorija. Ako znate koji parfem osoba stvarno voli, kupili ste odličan poklon, ako ne znate, jako ste pogriješili. S druge strane, što je kozmetika skuplja, to je manja vjerojatnost da ćete omašiti odabirom, barem tako kažu. No, neke parfumerije imaju kupon kartice, pa ako niste sigurni u odabir pravog poklona, uvijek možete razveseliti s poklon bonom.

4. Shopping
Nova će odjeća uvijek razveseliti. Bez obzira koliko draga osoba voli ili ne voli shopping. Ali nemojte sami kupovati odjevni predmet! Ako vam draga osoba kojoj kupujete poklon nije izričito rekla što želi, preporučujemo da ne kupujete na “svoju ruku“. Radije se raspitajte ima li trgovina kupon karticu.

Foto: Promo

5. Make-over, wellness
Masaže, frizura, vikend wellness ili konkretniji make-over – s ovakvim tipom poklona nećete pogriješiti. Svima nam treba opuštajuća masaža ili promjena frizure. Ljepšem spolu je promjena frizure svojevrsni novi početak pa razmislite imate li u obitelji osobu kojoj je potrebno “okretanje nove stranice“.

6. Ulaznice za koncert
Koncerti mogu biti poprilično skupi, ali ako znate da osoba kojoj kupujete ulaznicu stvarno želi poslušati koncert – napravit ćete najbolju odluku! Pripazite samo da se ne dogodi da osoba mora ići sama na koncert. U tom slučaju kupite dvije ulaznice i obje ih poklonite ili i vi planirajte odlazak na koncert.

TipsAndTricks
Ako ulaznicu kupite u trenutku “early bird“ ponude, platit ćete je puno manje nego u redovitoj prodaji. Također, ako kupujete ulaznicu u trgovini, dobit ćete originalni tisak ulaznice, koju mnogi ljudi vole čuvati kao uspomenu, no onda vam je najčešće potrebna gotovina. Zato u Ferratum banci uzmite Mikrokredit do 31.12.2017. i ostvarit ćete 30% popusta na bankovnu naknadu. Idealna kombinacija.

7. Online edukacija ili radionica
Ako znate čime se draga osoba želi baviti, ili koji su joj hobiji, ili znate što bi htjela naučiti, ali nikako da krene – najbolji odabir je online edukacija ili neka malo skuplja radionica, koju si sama ne bi mogla priuštiti. Biti potpora osobi na putu prema gradnji karijere najbolja je stvar koju ćete ikada napraviti.

Svrha kupovine poklona nije samo razmjena proizvoda ili usluga na određeni dan. Dobar poklon je pokazatelj koliko dobro poznajemo dragu osobu i koliko nam je stalo do nje. A novac ne bi trebao biti problem, jer je zadovoljno i nasmijano lice drage osobe neprocjenjivo.

Stvarajte neprocjenjive uspomene, pamtite tople trenutke. To je najvažnije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije