Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u čemu je tajna?

5 znakova da ste dobri u krevetu

zavođenje,seks,ljubav
Foto: Thinkstock
06.02.2015.
u 20:27

Parovi koji proučavaju tantrički seks i druge metode povezivanja uma, tijela i duga najčešće imaju uspješan seksualni život

Hvalisanje o tome kako ste dobri u krevetu je jedno, no jeste li se ikad zapitali što vas čini zaista sjajnim ispod plahti? Bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili se tek upoznajete, mnogi ključnim elementom za sreću smatraju upravo dobar seks, javlja portal bodyandsoul.com.au.

Evo kako prepoznati jeste li vi i vaš partner dobri u krevetu:

Osjećate se povezani sa svojim partnerom

Seksolozi su ustvrdili kako tajna dobrog seksa nije u tehnici već u osjećaju povezanosti između dvoje ljudi. Kako biste bili dobri u krevetu, prvi korak je razumjeti kako se povezati s partnerom na razini višoj od one fizičke. Parovi koji proučavaju tantrički seks i druge metode povezivanja uma, tijela i duga najčešće imaju uspješan seksualni život.

Prštite od samopouzdanja

Ako ste puni samopouzdanja te imate pozitivnu sliku o vlastitom tijelu, osjećate se seksi što vam omogućuje da uronite dublje u seksualno iskustvo.

Otvoreni ste za nova iskustva u spavaćoj sobi

Pravi ljubavnik zna kako najerotičniji organ nije onaj između vaših nogu, već onaj između ušiju. Budite kreativni i otvoreni za nove stvari.

Slušate partnera

Sposobnost slušanja je ključna osobina dobrog ljubavnika jer time pokazuje da je pažljiv i nesebičan. Obratite pozornost na partnerove potrebe i naćulite uši. Bez dobre komunikacije, nema dobrog ljubavnika.

Ne požurujete stvari

Kao i s većinom drugih stvari u životu, ako obraćate pažnju na detalje i imate strpljenja, rezultati će biti bolji no da žurite. Temeljitost je bez ikakve sumnje kvaliteta vrhunskog ljubavnika.

>> Ovo je 5 zlatnih seks - pravila

Komentara 5

HU
humperlein
08:35 07.02.2015.

ja sam povezana tolko da osjećam telepatijski sta misli o meni

Avatar slaven0
slaven0
16:11 07.02.2015.

opet ste sa seksolozima poceli, morat ce J. Reisman opet doci u posjetu...

PU
pulizg
20:59 06.02.2015.

pa to nisu znakovi!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije