Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Musica appassionata

Večeras u Šibeniku svira mladi virtuoz gitare Petar Čulić

'letva Petar_Culic'
''
30.07.2012.
u 08:09

Recital sjajnog glazbenika u crkvi Gospe van grada počinje u 20.30, a ulaz je slobodan

Na petom po redu festivalu klasične glazbe "Musica appassionata", koji se od 16. srpnja do 9. kolovoza održava u Šibeniku, večeras, 30. srpnja, nastupa gitarist Petar Čulić. Ovaj sjajni glazbenik rođen je u Splitu, gdje je i magistrirao u klasi Gorana Listeša, nakon čega je nastavio usavršavanje u inozemstvu. Međutim, za formiranje mladog virtuoza bilo je osobito važno i školovanje u izvanrednoj glazbenoj školi u Omišu, gdje je nakon studija postao najmlađi profesor.

Čulić je dobitnik brojnih domaćih i stranih priznanja i osvajač nagrada na nizu uglednih natjecanja. Recital mladog virtuoza gitare počinje u 20.30 sati u šibenskoj crkvi Gospe van grada, a ulaz je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije