Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatni koncerti

Varaždinci uživali uz Elemental, Pipse, Luku Belanija i DJ- e

elemental
pan
27.05.2013.
u 14:58

Varaždinci su tjedan obilježili uživanjem u nizu besplatnih koncerata koje im je osigurao Pan

Varaždinci su protekli tjedan uživali u nizu besplatnih koncerata u sklopu Pan noći kafića.

Svi ljubitelji dobre glazbe i još boljeg provoda uživali su u zabavi do ranih jutarnjih sati u nekoliko gradskih klubova i kafića. Namjera Pan noći kafića je, kažu organizatori, bila pružiti dobar povod za večernji izlazak s društvom, zbog čega su i osigurali besplatan ulaz na sve koncerte.

Uz Elemental, koji je varaždinskoj publici premijerno svirao pjesme s novog albuma „U Redu Je“, ova zanimljiva glazbeno-zabavna platforma predstavila se uz Pips, Chips & Videoclips, Luku Belanija, Acoustic Bend te DJ-a Kostu Radmana.

>>Hladno pivo koncertom na Šalati proslavilo 25. rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije