Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paralelni festivali

U Splitu španjolski kinohit na tragu nasilne serije “Oz”

celda
arhiva
21.05.2010.
u 21:18

Na Lustigov Festival židovskog filma u Zagreb dolazi i bugarski car, dok je Splićanima je recesija “pojela” strane goste.

Projekcijom filma “John Rabe” sutra u Zagrebu počinje 4. Festival židovskog filma, a samo dan kasnije kreće i Festival mediteranskog filma Split. Dva filmska festivala, iako se održavaju paralelno, prilično su različiti atmosferom i programom.

Židovski festival Branka Lustiga održava se u svećanom tonu, posvećen je pravednicima među narodima, a dovodi i nekoliko jakih stranih gostiju. Splitskom festivalu recesija je “pojela” strane goste, od kojih su najavljeni tek Rosalind Galt i Brian Daniel Willems kao članovi žirija, ali u programu će zato prikazati atraktivnu “Čeliju 211”, dramu nalik na seriju “Oz” koja je u španjolskoj pokupila čak osam Goya!

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidinvas
21:38 21.05.2010.

O komu o čemu židovi o pravednosti ajme ajme nama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije