Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blueserska tradicija

U Novalji idućeg vikenda međunarodni blues festival 'Rockin in the Fields'

PR
17.08.2021.
u 21:11

Festival idućeg petka otvara trio „Jimmy Shakers“

Nakon lanjske pauze, uzrokovane protupandemijskim mjerama, ove godine nastavlja se blueserska tradicija uspostavljena prije sedam godina u Novalji. U organizaciji Udruge rokera grada Novalje, od 20. do 22. kolovoza, u novaljskom polju održat će se šesti „Rockin in the Fields“ međunarodni blues i rock festival.

Festival idućeg petka otvara trio „Jimmy Shakers“ na čelu sa sjajnim kontrabasistom Jamesom Craigheadom, inače zadarskim zetom, koji proizvodi zavidnu količinu bučnog bluesa i rockabillyja. Istu večer nastupa neizostavna slovenska blues atrakcija Prismojeni profesorji bluesa u postavi s klavijaturama.

Za subotu su najavljena tri benda. Eksperiment zadarskih rokera okupljenih u bendu „Andaluzijski psi“, zatim pravovjerni blues vojnici „Rich Man“, dok će večer zatvoriti talijanski „Frank Get Band“, koji je ove zime izdao svoj trinaesti album.

U nedjeljnom finalu nastupaju progresivni „Dirti Harry“ s flautom u postavi i slovenski hard rock power trio „Bad Notion“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije