Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
61. Splitsko ljeto

Slaven Španović za ulogu 'Billyja' u predstavi 'Plemena' dobio nagradu 'Judita'

'Plemena'
Foto: Facebook
1/6
14.08.2015.
u 20:30

Glumac je za istoimenu ulogu dobio Nagradu hrvatskog glumišta

Slaven Španović je za ulogu Billyja u predstavi "Plemena" Planet Arta i Teatra Exit dobio nagradu "Judita" na Splitskom ljetu.

Za istu je ulogu dobio Nagradu hrvatskog glumišta 2013. za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina.

Predstavu "Plemena" Nine Raine, režirala je Slavica Knežević, izvelo kazalište Planet art u koprodukciji s Teatrom Exit iz Zagreba.

Posljednja festivalska izvedba bio je koncert Zagrebačkih solista koji se održao u Meštrovićevim Crikvinama – Kaštilcu, a svečano zatvaranje zbilo se u obližnjoj Galeriji Meštrović

Ovaj talentirani mladi glumac, prošlo je ljeto snimao film u Madridu s Hollywood produkcijom. Film "Savršeni dan", režirao je Fernando Leon de Aranoa. Film izlazi ovo ljeto, a glumac Benicio Del Toro je gost festivala i dobitnik počasnog Srca Sarajeva 21. Sarajevo Film Festivala.

>>Koncert Zagrebačkih solista kao posljednja izvedba 61. Splitskog ljeta

>>Nakon Zagreba izvrstan duo u Bolu, Hvaru i na Splitskom ljetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije