Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svrgnula Biebera

Rihanna je nova kraljica YouTubea

rihanna
Pixsell
01.03.2013.
u 12:13

Spotovi barbadoške pjevačice na YouTubeu pregledani su čak 3,47 milijardi puta. Justin zaostaje za pet milijuna klikova

Justin Bieber predao je svoju krunu najgledanijeg pjevača na YouTubeu. Titulu najpopularnije pop zvijezde odsad nosi Rihanna čiji su spotovi na njenom službenom kanalu pregledani ukupno 3,47 milijardi puta. Justin sad zaostaje za približno pet milijuna klikova, javlja Starcount.

Rihannin novi video 'Stay' u posljednja je dva tjedna pregledan skoro 40 milijuna puta. Daleko iza Rihanne i Justina, koji već duže vrijeme vode mrtvu utrku za najgledaniju zvijezdu interneta, nalaze se Eminem i Lady Gaga. Oboje imaju nešto više od 2,2 milijarde klikova na YouTubeu.

Rihanna se sad može pohvaliti da je najgledanija osoba na Facebooku i YouTubeu, dok je Bieber još uvijek neuhvatljiv na Twitteru na kojem ima 35 milijuna sljedbenika. Tweetove barbadoške pjevačice prati 28,5 milijuna korisnika Twittera.

Bieber je u listopadu 2012. bio prva zvijezda čiji su uratci pregledani više od tri milijarde puta. Kanadski pjevač mogao bi se uskoro vratiti na vrh ljestvice najgledanijih jer mu uskoro izlazi video za pjesmu koju je snimio sa sunarodnjakom i bivšim Rihanninim dečkom Drakeom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije