Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU

Renato Baretić: Odustao sam od clickbaita, a za Lokotarom bi pošao i da ide kod Vučića

01.11.2021.
u 11:27

"Kad bi Krunu Lokotara u svoju izdavačku kuću pozvali Donald Trump, Aleksandar Vučić ili Vladimir Putin, ja bih bez razmišljanja pošao za njim. Lokotar je, to već godinama znaju svi pisci koji su surađivali s njime, nezamjenjiv suradnik i osokolitelj, kako pri nastajanju tako i u promoviranju svake knjige koju urednički potpisuje", priča nam Renato Baretić. “Zadnja ruka” četvrti je njegov roman, nakon “Osmog povjerenika” objavio je još romane “Pričaj mi o njoj” i “Hotel Grand”. Objavljivao je i knjige kolumni, iznimno je uspješan televizijski i filmski scenarist, a neka su mu djela postavljena i na kazališne pozornice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?