Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motovun

Počela pretprodaja ulaznica za događanja na brdu filmova

'28.07.2011., Motovun - Nakon velike kise koja je padala u centralnoj Istri te tako zahvatila i filmski grad Motovun, kamp mladih podno zidina danas slici na veliku susionicu.Roba i stvari koje su se
'Dusko Marusic/PIXSELL'
17.06.2013.
u 11:48

Organizatori nude četiri kompleta ulaznica: tri već poznata (Mali, Veliki i Jutarnji), mogu se kupiti su do 27. srpnja, te posebnu ponudu – komplet Sve po deset kuna

Motovun film festival i ovo ljeto mnogim je filmofilima i te kako važan događaj koji će na brdu filmova trajati od 27. do 31. srpnja. U sustavu ulaznice.hr počela je i pretprodaja ulaznica. Organizatori nude četiri kompleta ulaznica: tri već poznata (Mali, Veliki i Jutarnji), mogu se kupiti su do 27. srpnja, te posebnu ponudu – komplet Sve po deset kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije