Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritika odabrala

Ovo su najbolji filmovi 2021. godine (dosad)

Screenshot
23.07.2021.
u 14:27

Filmski kritičari portala Indiewire na popis najboljih novih filmova je i iransko remek-djelo "Nema zla".

Filmski kritičari Indiewirea Eric Kohn, Kate Erblan i David Ehrlich napravili su popis najboljih filmova u 2021. dosad.

Zanimljivo da se na tom popisu nalazi i 79-minutni film “O beskraju” unikatnog švedskog redatelja Roya Andersona, koji je još 2019. godine prikazan na Zagreb Film Festivalu. Na popisu indiewireovaca našao se zbog činjenice da je tek u prvoj polovici ove godine bio prikazan u američkim kinima.

Tu je i remek-djelo "Nema zla" iranskog redatelja Mohammada Rasoulofa, prošlogodišnjeg berlinskog pobjednika. Evo popisa i preostalih filmova koje treba obavezno pogledati: “Barb i Star na putu za Vista Del Mar”, “Bo Burnham: Inside”, “The Disciple”, “In the Heights”, “Judas and the Black Messiah”, “The Killing of Two Lovers”, “Sveta Maud”, “Sweat”, “Test Pattern” te film “The World to Come”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije