Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Gavelli

Osma G točka ugostit će Marinu Vujčić, Radu Šerbedžiju i Damira Urbana

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
18.10.2017.
u 13:58

Večeras u Gavelli o pitanjima anatomije, što dolazi poslije kiše i gdje su nestali mamuti razgovarat će s Vedranom Bibić, Ivanom Jozićem i Vladimirom Šagadinom

Ćaća se vratio, a vraća se i vaš omiljeni kulturni event u gradu – i to večeras u srijedu, 18. listopada u 21 sati u foajeu Gavelle odvija se osma G • točka!

Očekuje vas, kao i dosad, red priče, red svirke, red čitanja, red spontanog pljeskanja – s nama su književnica Marina Vujčić, muzičar Damir Urban i Rade Šerbedžija, glumac, pjesnik, ruski špijun. O pitanjima anatomije, što dolazi poslije kiše i gdje su nestali mamuti razgovarat će s Vedranom Bibić, Ivanom Jozićem i Vladimirom Šagadinom. Na muzičkom stageu s nama je Lovely Quinces! Ulaz je besplatan, osigurajte svoje mjesto na vrijeme, vrata se otvaraju u 20:30.

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora i autorice. 

Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Hrvatsko društvo pisaca. Produkcija: Vedrana Bibić, Ivan Jozić, Tomislav Kuzmanovic, Vladimir Šagadin. 

Komentara 1

PO
pozornik66
14:47 18.10.2017.

Svi mrzitelji hrvatske na hrvatskom proračunu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije