Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTUALNA PREDSTAVA

'Nevidljivi' Tene Štivičić na programu Gavelle

Tena Štivičić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
27.09.2017.
u 14:45

Dramu je Tena Štivičić pisala 2011. godine za londonsku publiku, ali su u međuvremenu zbivanja oko imigranata prerasla britanske okvire.

Na repertoaru zagrebačke Gavelle 27., 28. i 29. rujna je intrigantna predstava "Nevidljivi" nastala prema aktualnom tekstu hvaljene hrvatske dramatičarke Tene Štivčić. Gavelline "Nevidljive" je režirao ugledni slovenski redatelj Matjaž Pograjc, a predstava je premijeru imala u svibnju ove godine.

Dramu je Tena Štivičić pisala 2011. godine za londonsku publiku, ali su u međuvremenu zbivanja oko imigranata prerasla britanske okvire. U predstavi glume Ozren Grabarić, Nataša Janjić, Sven Medvešek, Bojana Gregorić Vejzović, Enes Vejzović, Ana Kvrgić, Živko Anočić, Marina Čvek, Franjo Dijak, Anja Đurinović, Ivana Bolanča, Nikola Baće, Darko Milas, Filip Križan i Dijana Vidušin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije