Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ŽIVOT SMOJINE MUZE: LEPA SMOJE

Opraštala mu je kurbanje, oženio ju je na prevaru: 'Cijela Dalmacija je spomenik Smoji'

14.02.2023.
u 19:26

Lepa Smoje bila je njegova supruga, ali i muza, oženio ju je na prijevaru, a ona mu je opraštala nevjeru – „Velo misto“ bila je velika serija, dugo se snimala, a glavno mjesto radnje bio je splitski Voćni trg. Kako je bilo nemoguće da mjesecima Voćni trg u Splitu bude zatvoren, u Zagrebu su ga rekonstruirali u sportskoj dvorani i tamo se snimalo. Smoje je bio nekoliko mjeseci u Zagrebu, trebalo je u hodu mijenjati scenarij. I u to vrijeme se spetljao s jednom asistenticom na televiziji. Lepa je to doznala i jedan dan bane na set. Uletjela je ženi: „Štraco, kurbetino”, a ova i ne zna tko joj se obraća pa joj kaže: „Ne možete tako, kaj je vama, ja sam jedna dama, morate znati mene je i gospon Smoje jebo...” Eeeej... To je bilo za pohvalit’ se, nije on bilo tko. Što je najvažnije, Lepa mi je to ispričala. Kaže: „Ima Smoje dobar komad za druge, al’ ima i za mene!” Eto, takav je bio njihov život – smije se kroz suze Feđa Klarić.

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
20:32 14.02.2023.

Procitajte sta je veliki smoje pisao o milosevicu i o tome kako je splitsko gradsko celnistvo trebalo ici dati podrsku milosevicu. To je vas veliki smoje. Bio mu je duzi lijes od sprovodne povorke. Toliko ga je Split cijenio.

DU
Deleted user
20:49 14.02.2023.

Ispričavam se,je li ovo hrvatski tisak ili jugoslavensko-orjunaški?.Pošto je dotični bio poznat kao veliki jugoslaven i miloševićevac.Špijunira i prijavljiva ljude miliciji zbog hrvatstva koji završavali u zatvoru i stao na stranu Miloševića za vrijeme rata.Pošto njega i slične tako zdušnoo veličate nemojte se titulirati kao hrvatski tisak nego ono što jeste.Kako se ono kaže izađite iz ormara.

BP
Besposlen pop
21:48 14.02.2023.

Orjuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije