Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro u kinima

Objavljeni kadrovi velikog finala Hobita

Hobit
08.11.2014.
u 12:39

Posljednji dio trilogije u kina stiže 11. prosinca

Studio Warner Bros objavio je prvi "teaser-trailer" za novi nastavak filmske ekranizacije "Hobita", koja će pod naslovom "Hobit: Bitka pet vojski" 11. prosinca zaigrati u našim kinima. Radnja tog finalnog dijela trilogije koju režira Peter Jackson smještena je u 2941. godinu i "treće doba" svijeta J. R. R. Tolkiena.

 

Ona donosi povratak zmaja Smauga (Benedict Cumberbacht) kojeg je poznata družina u prijašnjem nastavku protjerala iz njegova staništa. Ljutita i opasnija nego ikada, ova neman bit će stalna prijetnja stanovnicima Dugog jezera. Thorin (Richard Armitage) će biti opsjednut ponovno osvojenim blagom, a Gandalf (Ian McKellen) će se bri­nuti hoće li stanovnici Međuzemlja prepoznati pravu opasnost. U iščekivanju finala velike filmske priče, spektakularne prizore iz filma, kao i najnovije fotografije, potražite na službenim internetskim stranicama Hobita: www.thehobbit.com 

>> Hobit ponovno obara kinorekorde

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije