Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nicolas Cage snimao film na rtu Kamenjak kraj Pule

07.02.2009.
u 14:27

Slavni američki glumac Nicolas Cage danas je u najvećoj tajnosti sletio u pulsku zračnu luku. Za jedan dan snimanja Javna ustanova Kamenjak inkasirala je šest tisuća kuna uključujući i PDV. Takav je cijenik Zaštićenog parka prirode za korištenje lokacije do 12 sati. Dulje se scena o dvojici srednjovjekovnih viteza koji se vraćaju s križarskog puta, nije ni snimala.

Predio plaže Velike kolumbarice bio je kulisa za nasukanu brodicu. Filmska je ekipa donijela vlastito jelo, u plastičnim posudicama. Dio ekipe je noć ranije prenoćio u medulinskom hotelu “ Arcus”. Sama zvijezda filma, Nicolas Cage, nije postavljao niti je imao posebne zahtjeve.

Najbliže im se moglo prići tek stotinjak metara od obližnjeg Safari bara, a fotoreportera Večernjeg lista čuvari su otjerali, prijeteći da će mu oduzeti fotoaparat. Uokolo su bili postavljeni šatori za filmsku ekipu, a iz daljine se mogao vidjeti neprepoznatljivi Cage, obrastao u bradu, Odjeven u srednjovjekovnu odoru i tamni plašt.

Film čiji su kadrovi ovih dana snimani i podno austrijskih Alpa režirao je Dominik Sena, a uz Nicolasa Cagea u njemu glume Ron Perlman i Claire Foy. Premijera filma najavljena je za sljedeću godinu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije