Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Knjige

Misterij, intriga, napetost… Diane Setterfield ponovno oduševljava

Bellman i Black – nova knjiga autorice bestselera Trinaesta priča
25. srpnja 2016. u 10:28 1 komentara 788 prikaza
Bellman i Black

Dugoočekivani roman Bellman i Black britanske spisateljice Diane Setterfiled napokon dolazi i u Hrvatsku, u izdanju Algoritma.

Nakon svjetskog bestselera Trinaesta priča, koji je ujedno i dobitnik nagrade Quills za najbolji debitantski roman, spisateljica je još jednom čitatelje ostavila bez daha.

Motiv koji vodi čitatelja kroz cijeli roman su gačci, ptice izrazito crne boje koje nisu zaboravile Bellmanov čin okrutnosti počinjen u djetinjstvu.

Kroz knjigu se isprepliću mnoga pitanja. Na koji način događaj iz djetinjstva može obilježiti nečiji cijeli život? Koju ulogu ima gačac, „…sasvim obično stvorenje, dok ga ne pogledate bolje.“ (Bellman i Black)? Pitanja je puno, ali jedno je sigurno, knjiga nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Bellman i Black je „…jezovita priča koja će promijeniti vaš pogled na život i smrt“, Jessica, Literary.etc.

Odgovorite na pitanje jer najkreativniji odgovor nagrađujemo knjigom Bellman i Black! Biramo 2 sretna dobitnika! Za one koji su imali manje sreće i nisu uspjeli osvojiti knjigu, mogu je kupiti ovdje ili u knjižarama Algoritam MK. 

Dobitnici su: Valentina Bagarić i Predrag Grčić.

Uživajte u dobroj knjizi!

Mojmira Pastorčić
NITKO SE NIJE NADAO
Mojmiri je u sinoćnjoj emisiji u kadar ušetao nezvani gost, snimka je hit na internetu
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom