Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednica nakladnika i knjižara

Mišo Nejašmić na čelu nakladnika i knjižara

Mišo Nejašmić
Žarko BašićPIXSELL
13.02.2015.
u 13:42

Mišo Nejašmić izabran je za predsjednika Zajednice nakladnika i knjižara

        Mišo Nejašmić iz naklade Jesenski i Turk izabran je za novog predsjednika Zajednice nakladnika i knjižara Hrvatske. Do sada je na tom položaju bio Neven Antičević iz Algoritma, a Nejašmić mu je bio zamjenik. Na izbornoj skupštini odžranoj 12. veljače izabran je i novi Upravni odbor zajednice koja djeluje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. 

Nejašmić je iznimni poznavatelj stanja u hrvatskome izdavaštvu, a izabran je između tri kandidata. Za novog potpredsjednika između tri kandidata izabran je Zvonimir Čimić  iz Znanja. Novi članovi Vijeća ZNK-a su Slavko Kozina iz Naše djece, Kašmir Huseinović iz Kašmir prometa, Seid Serdarević iz Frakture, Nenad Bartolčić iz Modernih vremena Info, Anđa Raić iz Medicinske naklade, Krešimir Maligec iz Zagrebačke naklade, Miro Radalj iz Verbuma, Anita Šikić iz Sveučilišne naklade i Mladen Zatezalo iz VBZ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije