Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga Mire Furlan

Mira Furlan u Booksi predstavlja knjigu "Totalna rasprodaja"

'16.06.2010., Britanski trg 12, Zagreb, Hrvatska - Press konferencija Libertas film festivala koji ce se odrzati 2. do 6. srpnja u Dubrovniku. Mira Furlan. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
'Anto Magzan/PIXSELL'
19.12.2011.
u 14:14

U srijedu 21. prosinca u 19 sati u zagrebačkoj Booksi poznata glumica Mira Furlan predstavit će knjigu kolumni "Totalna rasprodaja". Pisala ih je za Feral Tribune, a ukoričila lani u Beogradu.

Filmska, televizijska i kazališna glumica Mira Furlan u srijedu 21. prosinca u zagrebačkoj Booksi u 19 sati predstavit će knjigu “Totalna rasprodaja”. Riječ je o knjizi koju je zagrebačka glumica s američkom adresom lani objavila u Beogradu i to u izdavačkoj kući Samizdat B92. Glumica je u knjigu uvrstila kolumne koje je svojedobno objavljivala u Feral Tribuneu, a pisala ih je u SAD.

Mira Furlan rođena je 1955. u Zagrebu, bila je dugogodišnja zvijezda Drame HNK u Zagrebu, a glumila je i u brojnim filmovima. Krajem 1991. godine emigrirala je u Ameriku, a 2002. godine odigrala je Medeju na Brijunima. U Booksi će odgovarati na pitanja Miljenke Buljević.

Ključne riječi

Komentara 3

JS
ja sam gladan
14:46 19.12.2011.

Evo vraća se još jedna \"jugoslovenska glumica i književnica\" crvenoga lica. Sutra će nastupiti u \"jugoslovenskom narodnom pozorištu\" u Zagrebu na trgu voljenog maršala tite.

OB
-obrisani-
15:38 19.12.2011.

A koji se qrc nije vratila u Beograd, nego zagađuje Zagreb, svojom nazočnošću kao i revivalom idiotskih kolumni? Jer kada je prva grupa crvene gamadi došla na vlast 2000. godine, ova se vraća u Zagreb, a sada 2011. godine kada je došla na vlast druga grupa iste takve crvene gamadi ova predstavlja svoju knjigu kretenskih kolumni \"ukoričenu\" u Beogradu! Stvarno svašta dopuštamo i trpimo! Nego, nije napisano hoće li i Šerbedžija biti na predstavljanju kao promotor, jer oboje imaju veeeelikog iskusta kao disidenti kojima je srpska (četnička) zajednica u SAD-u pomogla da prežive i još dobiju filmske uloge?

Avatar Kairosa
Kairosa
11:59 20.12.2011.

Dobro di nestade moj komentar.Vratili su joj stan te ima pravo dolazit u Zagreb kad hoće.A to što naši izdavači nisu htjeli objavit knjigu nije njen problem.Glavno da svi prizivate Štulića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije