Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Knjige

Knjiga “Svjetlosna godina” predstavljena zagrebačkoj publici

Prvijenac Mare Majstorović tematizira drugačiji pogled na Vukovar
14. studenoga 2019. u 12:12 134 prikaza
Mara Majstorović
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Mara Majstorović, NLP Coach i motivator, predstavila je svoju prvu knjigu zagrebačkoj publici. “Svjetlosna godina” autobiografsko je prozno djelo o Vukovaru iz jedne drugačije perspektive. Promociji knjige doprinijele su i psihoanalitičarka i spisateljica Daniella Kordić te prof. filozofije i komparativne književnosti Nada Veseli.

Mara Majstorović | Autor : Promo Foto: Promo

“Knjiga je nastala s vizijom bolje budućnost i namjerom da se Vukovar više nikada, nikome ne ponovi. U nju je utkano moje životno, duhovno i iskustveno znanje kako razmišljati u nevolji te mi je za pažljivo sažimanje misli i emocija trebalo gotovo četiri godine. Iznimno sam zadovoljna reakcijama onih koji su knjigu već pročitali, jer poziva na promišljanje. Naime, za odmak od prošlosti doista je potrebno izaći iz vakuuma teških emocija i svega onoga što smo osjećali tih ratnih godina, kako bi ugledali mogućnosti i svijetlu točku budućnosti”- izjavila je Mara Majstorović.

Mara Majstorović | Autor : Promo Foto: Promo

Dio prihoda od kupnje knjige doniran je udruzi Samo Pozitivno u fond za organizaciju manifestacije "Znanost za mlade u Vukovaru" i stipendiranje darovitih učenika, što je korak prema vraćanju života i radosti u taj predivan grad, čemu svi trebamo težiti.

Tvrtka Orqa iz Osijeka
USPJEŠNI IT PODUZETNICI
Trojica Hrvata od hobija došli do vodeće pozicije u svijetu, evo kako im je to uspjelo
Hrvatski Telekom
VODEĆA MREŽA
Znate li koja je vodeća mreža u Hrvatskoj?