Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda i dizajn

Josip i Zoe neobični tumači dizajna na novom Modnom ormaru

Modni ormar, Zoe i Josip
arhiva VL
21.10.2010.
u 15:30

Cijela je strukovna modna priredba – čijem žiriju i ove godine predsjeda Wendy Dagworthyi – ove godine posvećena uspomeni na Alexandera McQueena.

Burmanska pitonka Zoe duga 3,70 metara a teška više od 30 kilograma i Midikenov model Josip Tešija protagonisti su vizuala za predstojeći Modni ormar TTF-a koji će se održati u studenome s kolekcijama više od 30 mladih i već afirmiranih, a dizajnerski školovanih autora. Zoe je mladi primjerak pitona, koji može narasti do sedam metara, a 70 posto života provede sklupčan, pribojavajući se ljudi! Jede četiri puta godišnje pa su naš fotoreporter Anto Magzan i cijela ekipa Modnog ormara morali vizual snimiti ljetos kad je gospođa Zoe bila sita i mirna pa nije "smazala" glumca Josipa.

Cijela je strukovna modna priredba – čijem žiriju i ove godine predsjeda Wendy Dagworthy, lani proglašena jednom od 10 najutjecajnijih žena u britanskoj modi – ove godine posvećena uspomeni na Alexandera McQueena. Najjasnije to iskazuje ovaj zapanjujući imaginarij koji ilustrira McQueenov stav da odjeća i nakit moraju biti zapanjujući, frapantni i posebni, kako biste poželjeli doznati više o ženi koja ih nosi!

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krilnik2
00:17 22.10.2010.

Da ga bar pojede za zmijurina. Zasto kreteni ne ostave zivotinje na miru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije