Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Film

Još se jedan junak 'Harryja Pottera' skinuo

15. siječnja 2009. u 11:07 6 prikaza

Zvijezda filmova o malom čarobnjaku Harryju Potteru, glumac Daniel Radcliffe napravio je kontroverzu ulogom u Westendskoj predstavi "Equus" za čije se potrebe razgolitio. Ali da nije jedini koji je odlučio krenuti tim putem, govori podatak da je njegov kolega Rupert Grint, inače čarobnjak Ron u filmovima o Potteru, prihvatio ulogu u filmu "Cherrybomb" koji svoju premijeru očekuje na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu.

Prema glasinama dvadesetogodišnjaku golišave scene nisu suviše teško pale. Naime, govorka se da čari svoje zamamne partnerice u filmu, Kimberely Nixon, uživa i u stvarnom životu. Iako je Grint sve zanijekao, često posjećuje mladu glumicu koja stanuje u sjevernom Londonu.

U filmu "Cherrybomb" Grint tumači ulogu mladića koji s prijateljem, a glumi ga Robert Sheehan, provodi mirnu mladost sve dok u gradić ne dođe zamamna strankinja (Kimberley Nixon) koja iz dosade započne intrigu prepunu ljubomore i natjecanja nekadašnjih prijatelja.

U svakom slučaju, nekadašnji čarobnjačići krenuli su putem kontroverznih filmova. S druge strane, čini se da to ne smeta nekadašnjoj publici, jer je i ona došla u slične godine.

Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu
Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj