Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naručio podmornicu

James Cameron za novi "Avatar" roni čak sedam milja pod morem

'avatar_nnn_kul_160910'
''
16.09.2010.
u 14:20

Za izradu superizdržljive podmornice redatelj će izdvojiti oko četiri milijuna dolara.

Nakon što  je gotovo deset godina pripremao "Avatar", remek-djelo animacije s vrlo naivnom dramaturgijom koja je robovala specijalnim efektima, James Cameron najavljuje još skuplji i luđi pothvat za snimanje nastavka.

"Avatar 2" snimit će pod morem, i to na dubini od sedam milja! Za izradu superizdržljive podmornice izdvojit će oko četiri milijuna dolara. Još se ne zna je li našao snimatelje spremne riskirati život za svoj hiperambiciozni filmski projekt.

Ključne riječi

Komentara 11

TR
trckaralo
10:24 19.09.2010.

7 milja je 12,964 kilometara. Koliko mi je poznato Marijanska brazda ima tek nekih 11 km dubine. Milena, daj si malo razmsli o tome kaj pišeš. Ili nazad u osnovnjak di se trebalo naučit nekaj iz geografije.

ES
Erica_Star
09:36 17.09.2010.

Zar je teško prevesti sedam milja u desetak kilometara? Pozdrav svim pobornicima imeprijalističkih mjera (ma gdje bili).

TR
trckaralo
09:34 22.09.2010.

Avatar je zapravo plagijat Plavog vojnika (Soldier Blue, režija Ralph Nelson 1970). Razlika je jedino kaj je radnja premještena na mjesec neke udaljene planete, a indijanci nisu crveni nego plavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije