Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna potvrda

I Grinderman na zagrebačkom festivalu T-Mobile In Music

Grinderman
04.02.2011.
u 12:54

Utjecaj Nicka Cavea, najpopularnijeg člana, itekako je prisutan, ali bend je uspio stvoriti vlastiti zvuk zbog čega sve one koji su slušali Cavea na jednom od prošlih In Music festivala ovoga puta očekuje posve nova priča

Nakon objave da na predstojeći zagrebački T-Mobile In Music Festival stiže svjetska atrakcija Arcade Fire, organizatori najavljuju još jednu poslasticu - grupu Grinderman. Svojevrsnu "supergrupu bučnih mračnjaka" čine Nick Cave (vokal, gitara, orgulje, klavir, udaraljke), Warren Ellis (električna mandolina, tenor gitara, gitara, violina, flauta, udaraljke, prateći vokal), Martyn Casey (bas) i Jim Sclavunos (bubnjevi, udaraljke, ritam mašina, prateći vokal).

Bend je objavio dva odlična albuma "Grinderman" (2007.) i "Grinderman 2" (2010.) na kojima kombiniraju "inventivnost koncertne izvedbe i neobuzdanu studijsku improvizaciju". Utjecaj Nicka Cavea, najpopularnijeg člana, i njegove glazbe itekako je prisutan, ali bend je uspio stvoriti vlastiti zvuk zbog čega sve one koji su slušali Cavea na jednom od prošlih In Music festivala ovoga puta očekuje posve nova priča.

Komentara 1

SU
supereventsmusic
13:10 05.02.2011.

Postanite naš fan i pratite sve što se dešava u Hrvatskoj i šire! Sve glazbene informacije na jednom mjestu! Konceti, party, festivali, eventi, proslave, promocije, ulaznice....www.facebook.com/supereventsmusic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije