Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluge u kulturi

Hrvoju Hribaru titula francuskog viteza

Hrvoje Hribar
Foto: Pixsel
04.12.2013.
u 13:55

Ovo odličje dosad su dobili Ivan Picelj, Predrag Matvejević i Gordana Vnuk

Ravnatelju Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoju Hribaru ministrica kulture i komunikacija Francuske Republike Aurélie Filippetti dodijelila je odličje viteza reda umjetnosti i književnosti za 2013. godinu za njegove zasluge u međukulturalnoj suradnji i jačanju veza hrvatskog i francuskog audiovizualnog sektora. Odličje će mu danas u Zagrebu uručiti Michèle Boccoz, francuska veleposlanica u Hrvatskoj. Ovo odličje dosad su dobili Ivan Picelj, Predrag Matvejević i Gordana Vnuk.

Komentara 1

ST
stu123
21:53 04.12.2013.

Medalju Chevalier des Arts et des Lettres je, između navedenih osoba, dobila i naša Tereza Kesovija davne 1999. Sviđala se ona kome ili ne, Večernji je tu informaciju trebao spomenuti ako je već krenuo nabrajati tko je sve dobio tako prestižnu medalju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije