Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važni naslovi

Filmovi s ovogodišnjeg Motovuna stižu u zagrebački Movieplex

\"Punk nije mrtav\"
arhiva VL
26.07.2011.
u 13:08

U subotu 6. kolovoza zagrebačka revija filmova bit će završena pobjedničkim filmom festivala u Motovunu

Najvažniji filmovi s ovogodišnjeg Motovun film festivala prikazat će se i u Zagrebu, u kinu Movieplex, od 1. do 6. kolovoza. Revija će uključivati filmove „Essential Killing“, „The Tree“, „Turin Horse“, „The Eclipse“, „Runway“, kao i još uvijek nepoznatog pobjednika čijom će projekcijom revija ujedno biti i zatvorena u subotu 6. kolovoza.

Projekcije filmova održavat će se u dvoranama 4 i 5 kina Movieplex u Centru Kaptol. Svaki dan bit će prikazane po tri projekcije s početkom u 19, 21.30 i 22 sata. Ulaznice su u pretprodaji, a moguće ih je i rezervirati na: www.movieplex.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije