Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilica 10

Dvije izvedbe plesne predstave \"Ništa nije krivo\" u ZPC-u

Lucie Safarova
Foto: Reuters | AFP
1/2
22.03.2012.
u 13:51

U predstavi sudjeluje šest mladih plesača – Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić, odabranih audicijom na koju se prijavilo 50 ambicioznih i talentiranih mladih umjetnika

Dvije izvedbe nove plesne predstave Aleksandre Mišić "Ništa nije krivo" u produkciji Hrvatskog instituta za pokret i ples i plesne kompanije MASA iz Zagreba održat će se u subotu 31. ožujka od 11 te od 20 sati u Zagrebačkome plesnom centru u Ilici 10. 

U predstavi sudjeluje šest mladih plesača (Iva Richtermoc, Andrea Solomun, Ivana Kranjčec, Sara Ipša, Anis Habibović, Anteo Ukušić), odabrani audicijom na koju se prijavilo 50 ambicioznih i talentiranih mladih umjetnika. Svi se oni nadaju jednog dana biti dio čarobne, ali ipak vrlo zahtjevne plesne profesije.

Predstava je nastala u koprodukciji Hrvatskog instituta za pokret i ples/Zagrebačkog plesnog centra i plesne kompanije Masa. Ideja: Aleksandra Mišić, koncept i koreografija: Aleksandra Mišić i Ognjen Vučinić, oblikovanje svjetla: Duško Rihtermoc, izvršni producent: Želimir Čabraja.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije