Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u prodaji

DVD “Springsteen & I”

Stiže nova fimska priča o Bossu
Foto: arhiva Menart
18.11.2013.
u 14:16

Uz poruke obožavatelj film uključuje i izvedbe Springsteenovih najpoznatijih pjesama te do sada neviđene materijale snimljene u 40 godina njegove karijere

 U prodaju jeupravo stigao DVD “Springsteen & I”  (Eagle Rock Entertainment, Black Dog Films i Mr. Wolf/ Menart), a od utorka 19. studenoga u 20 sati može se pogledati i u Cinestar kinima.

"Springsteen & I" je dokumentarni je film snimljen za obožavatelje ovog poznatog rockera, a u snimanju su sudjelovali i sami obožavatelji pa gledatelje očekuju šarolike priče; na trenutke smiješne, a na trenutke dirljive, no u svakom slučaju zabavne. Svoj su video poslale i obožavateljice iz Hrvatske:  Marija, Jana, Marta i Tina, koje o njemu kažu: "Iznimno smo ponosne i sretne što je naš kratki video uradak snimljen prije točno godinu dana na Zrinjevcu, dobio mjesto u ovom filmu kojeg su za Brucea napravili najvjerniji fanovi iz više desetaka država na svijetu. Pošto nismo imali mogućnost vidjeti film u isto vrijeme kao i ostatak svijeta, naši prijatelji i poznanici koje smo tijekom godina upoznale na Bruceovim koncertima po Europi, javljali su nam se iz Poljske, Engleske, Italije i SAD-a za vrijeme premijere kad su ugledali naša imena i prezimena na odjavnoj špici filma ili nas uspjeli uhvatiti kako zahvaljujemo Bruceu u sredini filma. Sama činjenica da nas je on vidio i čuo kako govorimo koliko nam znači njegova glazba, za nas fanove je ispunjenje najvećeg sna."

Film uključuje i izvedbe Springsteenovih najpoznatijih pjesama te do sada neviđene materijale snimljene u 40 godina njegove karijere, primjerice izvedbe hitova: “Dancing In The Dark”, “Born In The USA”, “I’m On Fire”, “Born To Run”, “The River”, “Thunder Road”, “Spirits In The Night” ...  Bonus materijal uključuje  šest pjesama sa Springsteenovog nastupa u Hyde Parku, 2012: “Thunder Road”; “Because The Night”; “Shackled & Drawn” and “We Are Alive”, “Twist and Shout” i “I Saw Her Standing There” (uključuje vokale Pula McCartneyja). Ovaj jedintveni film  je producirao Ridley Scott, a nastao je uz potporu samog Springsteena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije