Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inicijativa

Drugi hrvatski Dan prodavaonica ploča

K3P
\"
20.04.2012.
u 16:32

Namjera je da male nezavisne prodavaonice ploča i glazbenici svojim kupcima, koji ih unatoč internetu, novoj tehnologiji i recesiji nisu zaboravili, ponude nešto posebno te da svi zajedno proslave užitak u glazbi

Drugi hrvatski Dan prodavaonica ploča održava se u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Šibeniku i Zadru u trgovinama Aquarius, Croatia Records, Dallas, Dancing Bear i Orfej. Glasnogovornik dana je Edo Maajka. Manifestacija postaje običaj da se treće subote u travnju velike zvijezde druže s publikom i predstavljaju nova izdanja. 

Na druženje zovu Boris Đurđević iz Colonie, Dalmatino, Damir Urban, General Woo, Henry Radanović, Ivanka Mazurkijević, Kawasaki 3p, Keops, Kinoklub, klape Brodarica, Cambi, Iskon, Sveti Florijan, Kristijan Rahimovski, Luft, Marko Tolja, Nina Badrić, Nina Romić, October Light, Pet tambura, Picksiebner, Postolar Tripper, Sara Renar, Slavonia Band, Šajeta, TBF, Tony Cetinski, Tutti Frutti, udruga Artel, Vesna Matana Matić, DJ-i i drugi glazbenici.

Međunarodna inicijativa Records Store Day krenula je 2008. iz SAD-a. Namjera je da male nezavisne prodavaonice ploča i glazbenici svojim kupcima, koji ih unatoč internetu, novoj tehnologiji i recesiji nisu zaboravili, ponude nešto posebno te da svi zajedno proslave užitak u glazbi. Otkad je priča počela, 19. 4. 2008., nastupom velike Metallice u maloj trgovini Rasputin u San Franciscu, ova se manifestacija proširila svijetom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije