Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvoz dizajna

Dobre ideje i kreativni Bruketa & Žinić na izložbi u Sarajevu

bruketa i žinić
Boris Ščitar /Pixell
15.02.2010.
u 19:06

Što su sve na temu “reklame i dizajna” kreirali posljednjih godina dizajneri Bruketa i Žinić i njihova brojna ekipa, koju zovu Oblikovna manufaktura, od 19. veljače vidjet će publika u Sarajevu.

Što su sve na temu “reklame i dizajna” kreirali posljednjih godina dizajneri Bruketa i Žinić i njihova brojna ekipa, koju zovu Oblikovna manufaktura, od 19. veljače vidjet će publika u Sarajevu. Izložba crpi ideje iz okruženja.

Vođena temom ekonomske krize daje odgovor da su dobre ideje i kreativni ljudi najveći potencijal zajednice. Dizajneri pokazuju svoje ideje, vizualizacije i cjelovite projekte od kojih je onaj za Podravku bio među zanimljivijima.

Komentara 5

OB
-obrisani-
21:02 15.02.2010.

OK, to je fakat preočita kopija. :o

AU
autoritet
23:47 15.02.2010.

kaj nije propala ta agencija? otpuštaju puno ljudi. šteta

CA
carinik
15:50 16.02.2010.

Izbrisali ste mi komentar...zasto?!... ovo je sponzorirana vijest..ili? Nema veze..ponavljam...Ovaj dvojac je prosle godine uzeo 50000 kuna nagrade za logo Kvarnera...Kako su ga dizajnirali?..Lako..kopirali su logo Castille i Leona koji je za tu spanjolsku regiju napravio McCann World Group Evo ovdje logo Castille i Leona: http://luciaordonez.blogspot.com/2009/09/logotipo-de-castilla-y-leon.html a ovdje logo Kvarnera: http://www.vjesnik.com/Html/2009/10/14/Clanak.asp?r=tem&c=2 Slucajnost?..gluposti... :

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije