Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani satire Fadila Hadžića

Dijelimo ulaznice za ‘’Ustav Republike Hrvatske’’ te za ‘’Mriješćenje šarana’’

Ustav Republike Hrvatske
Foto: Promo
1/5
06.06.2017.
u 16:58

Večernji list želi omogućiti svojim čitateljima da budu dio ovog velikog festivala satire i nastavlja vas darivati ulaznicama za predstave! I ovoga puta dijelimo pet puta po dvije ulaznice za ‘’Ustav Republike Hrvatske’’ te za ‘’Mriješćenje šarana’’.

Natjecateljski festival Dani satire Fadila Hadžića u punom je jeku te i ove godine uspješno okuplja najbolja komediografska i satirička djela hrvatske kazališne produkcije, uz sudjelovanje istaknutih produkcija iz inozemstva.

Domaćin 41. izdanja ovog najvećeg domaćeg i regionalnog festivala je Zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh, a zaključit će se dodjelom nagrade 41. »Dana satire Fadila Hadžića«.

Večernji list želi omogućiti svojim čitateljima da budu dio ovog velikog festivala satire i nastavlja vas darivati ulaznicama za predstave! I ovoga puta dijelimo pet puta po dvije ulaznice za ‘’Ustav Republike Hrvatske’’ te za ‘’Mriješćenje šarana’’.

Nakon velikog uspjeha jednog od najhrabrijih filmova novog milenija, „Ustav Republike Hrvatske“ dolazi i na pozornicu Satiričkoga kazališta Kerempuh. Održat će se u srijedu 7. lipnja, a riječ je o vrlo intimnoj priči o četvoro ljudi koji žive u istoj stambenoj zgradi u centru Zagreba, a koja će se baviti ljubavlju i mržnjom, hrabrošću i kukavičlukom, erotikom i netrpeljivošću prema drugima i različitima.

U četvrtak 8. lipnja na pozornicu stupa beogradsko Pozorište Atelje 212 i donose komad o prijelomnim povijesnim trenucima, političkim previranjima i velikim društvenim promjenama koje se paralelno događaju u jednoj kući, unutar mješovite obitelji malih građana i seljaka koji se međusobno bore za vlast i prevlast. Komično i apsurdno je koliko iz te borbe isijavaju i duševnost, i ranjivost, i smiješna ljudska moralna posrnuća. Kao i sam pisac, i ova predstava pokušava mane svoga naroda, one najgore osobine, na neki način objasniti i, objašnjavajući ih, potražiti bolji put.

Sve što je potrebno kako biste osvojili ulaznice za jednu od predstava jest poslati svoje osobne podatke (ime i prezime, broj telefona te e-mail adresu) na marketing@vecernji.net pod nazivom USTAV REPUBLIKE HRVATSKE ili MRIJEŠĆENJE ŠARANA – ovisno o predstavi koju želite pogledati.

Desetero sretnika koji prvi ostave potrebne podatke uz odgovarajući naziv e-maila dobiva po dvije ulaznice! Pridružite nam se i doživite aktualne probleme sadašnjice na satiričan način!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije