Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽURITE SE!

Darujemo ulaznice za predstavu „Kičma“

Predstava „Kičma“
Foto: Promo
11.06.2018.
u 15:43

Ovog utorka 12. lipnja 2018. godine u 20 sati vodimo vas na predstavu „Kičma“ u Satiričnom kazalištu Kerempuh, a u povodu 42. dana satire Fadila Hadžića.

U jednom danu upoznajemo uznemiravanje na radnom mjestu, duševni teror i metode zastrašivanja koje uništavaju dušu tako što smo usput sposobni neobuzdano se smijati sami sebi... Koliko ste puta bili u situaciji da se osjećate kao potrošna roba? Da vas za trud nagrađuju na žličicu? Koliko ste puta brzinom svjetlosti postali beskičmenjaci, a da toga niste ni bili svjesni...

"... Često ni sami ne primijetimo, ali kičma nam se oštećuje, pomalo iskrivljava, pa je ponovno ispravljamo. Samo da ne zaboravimo: loše držanje dovodi do problema s kičmom. Hodajmo uspravnih leđa, gledajmo ljude u oči. Čak i onda kada je riječ o našem šefu. Ne klečimo, možda samo pri prosidbi, i ne puzimo četveronoške ni pred kim, osim ako tražimo otkotrljanu staklenu kuglu. A koliko to nije jednostavno, to nam precizno prikazuje ova predstava."

Ovom prigodom Vecernji.hr je za svoje čitatelje osigurao 5x2 ulaznice za ovu zanimljivu predstavu, a sve što trebate napraviti jest ispuniti obrazac i petero najbržih osvojit će po dvije ulaznice.

Nagradni natječaj traje do utorka 12. lipnja 2018. godine u 11 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar tri sata od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Marija Kršić, Zagreb
Miško Pavlek, Zagreb
Snežana Šakotić, Zagreb
Ljiljana Stanić, Zagreb
Josip Dujmenović, Zagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije